Komma i form

med hjälp av träning och LCHF.

sjukling

Publicerad 2012-09-04 11:29:15 i Allmänt,

Home from school, har ont i magen så ska ta det lite lungt och ta ett bad sen så kankse det blir bättre! 
Men orkar inte skriva något mer så vi hörs sen när det känns bättre som sagt.

I'm doing it for me, myself and I

Publicerad 2012-09-03 18:14:45 i Allmänt,

Då har man bytt till måleri istället för trä. Nöjd? Det kan jag lova. Glad? Helt klart! Lycklig? Det blir jag när jag tar studenten och vet att jag inte ska plugga på många år.
Inspirerad till att nå mina mål detta år, så in i helvete. Blir det bättre när man får höra att min nya mentor tycker att jag är inspirerande? Jo men absolut. 
Det går bra nu och jag mår bra, eller bättre borde jag säga om jag ska vara ärlig. 
Lyssnar på musik och är inspirerad till hunratio procent och ska ha nått min målvikt innan detta år är slut, jag ska ha skaffat körkort och börja sparat pengar till mina nya bröst. Ja, jag ska skaffa gelé hallon ;) 
Sitter i vilket fall och lyssnar på eminem medans jag väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan gå ner och starta två nya maskiner så får Kim gå ner sista vändan istället och bära upp allt! Mohaha. 
Borde även komma ihåg att ta hem mitt block så jag kan läsa på om demokrati och diktatur innan torsdag så jag får ett A på det muntliga provet! 
 
Men vi hörs.
 
 

Somday i'll break free from this

Publicerad 2012-09-02 18:08:06 i Allmänt,

Hej. Denna söndag har varit helt underbar och avslutar dagen med att städa/dona i köket! Här ska det bli fint och höstigt, för sommaren är ju över nu.. Skönt. 
Blev ingen träning idag i alla fall men inga sura miner för det, har ju redan tränat 4 gånger denhär veckan så kör på nu i veckan igen! 
 
Vem retar någon för ens hår? Vem reatar någon för att ha astma? Ursäkta mig men vadfan har dem för föräldrar? Vet inte alla barn om att man inte ska reta andra? Och speciellt om saker man inte kan hjälpa? Blir sjukligt irriterad för mina föräldrar fattar inget och gör ingenting åt saken, så då lär väl jag göra det. Och detta med att inte åka dit nå mer kommer ju inte funka. Om dom som borde hjälpa mina syskon inte gör det, har jag väl inget annat val än att göra det. Tänker ta ett ordentligt snack med dem som "ska" göra det egentligen på skolan. Dem som inte gör sitt jävla jobb. Och dem där jävla ungarna och deras föräldrar. Fan nu är jag arg. Och ja, självklart pratar jag med hon, min syster också. 
 
Nä jag änt bitter. Hej.

Nyttttttttt

Publicerad 2012-09-01 16:30:51 i Allmänt,

Idag var det sista natten Svea sov här för denna gången, tack och bock för mig! Så var iväg på stan med Kim idag då han skulle klippa sig så det blev lite nytt för min del. Örhängen, leggings, trosor, "ställ" till mitt smink & godis! Hehe, ja ni hörde rätt idag ska jag äta godis och se på film! Det är jag f*n värd dessutom är det gott. Bra anledningar va? Och träning i morgon, men får se vad jag hittar på då.. ett pass på F&S skulle jag tro.
Men nu ska jag se på film!
Hade bra.

 

Om

Min profilbild

Jag heter Matilda och blir 18 år i höst, jag bor tillsammans med min kille i Gävle, där jag även pluggar bygg & anläggnings programmet på yrkesgymnasiet. Den här bloggen handlar om att komma i form med hjälp av träning och LCHF och en hel del tankar & en massa annat intressant.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela